Hyppää sisältöön

Ohjelmointi

Laadukas ohjelmointi takaa robottijärjestelmän tehokkuuden, toimintavarmuuden ja helppokäyttöisyyden. Käytämme ABB RobotStudio –ohjelmistoa, jolloin voimme tehdä ohjelmointia myös etätyönä.

Ohjelmointi on avainasemassa robottijärjestelmän toteutuksessa. Laadukkaalla ohjelmoinnilla varmistetaan robottijärjestelmän tehokkuus, varmatoimisuus ja helppokäyttöisyys, jotka auttavat maksimoimaan investoinnista saatavat hyödyt.

Roboco tekee ohjelmointityön mahdollisimman pitkälle RobotStudion etäohjelmointi -ominaisuutta hyödyntäen, joten voimme aloittaa robotin ohjelmoinnin hyvissä ajoin ennen robottisolun mekaanista asennusta. Meillä on kokemusta robottien ohjelmoinnista mm. kappaleen käsittely-, kaarihitsaus-, pistehitsaus-, maalaus-, viimeistely-, ja liimaussovelluksiin.

Järjestelmätoimittajille voimme tehdä ohjelmarungon ja siihen liittyvän koulutuksen täysin räätälöidysti. Tämä mahdollistaa robottisolujen itsenäisen ja mahdollisimman kustannustehokkaan toimituksen ilman ohjelmiston syväosaamista.

Roboco käyttää ABB RobotStudio –ohjelmistoa.

Search