Hyppää sisältöön

Robocosta ABB:n virallinen yhteistyökumppani

10 kesäkuun, 2019

ABB

Roboco ja ABB ovat solmineet kumppanuussopimuksen, jonka myötä Roboco on ABB:n virallinen yhteistyökumppani, eli ABB Authorized Value Provider. ABB:n maailmanlaajuiseen kumppanuusohjelmaan hyväksytyt yritykset ovat tunnustettuja yhteistyökumppaneita niin osaamisen, kuin markkinatuntemuksensa puolesta. Hankkiessaan tuotteita ja palveluita ABB:n kumppanuusohjelmaan kuuluvalta yritykseltä, asiakas voi luottaa saavansa samaa ensiluokkaista palvelua maantieteellisestä sijainnista riippumatta.

Kumppanuusohjelman myötä Robocon asiantuntemus ABB:n tuotteiden osalta on varmistettu ja käytössämme on aina viimeisin tieto nykyisistä ja tulevista tuotteista.

“ABB Authorized Value Provider -status on meille suuri tunnustus ja otamme sen ilolla vastaan. Robotiikka kehittyy tällä hetkellä suurin harppauksin ja kumppanuusohjelman avulla voimme olla varmoja, että henkilöstömme osaaminen pysyy ajan tasalla ja pystymme ottamaan haltuun ABB:n tulevat tuoteuutuudet ensimmäisten joukossa. Lisäksi kumppanuuden tuoma näkyvyys antaa hyvät eväät liiketoiminnan kasvulle myös jatkossa.”, kertoo toimitusjohtaja Oskari Hakaluoto.

Search